Basta YA!! Tarifa Plana en Infovía, YA!
Mensatje de benvinguda
Welcome

Contador

Què vols fer huí?

WunslovA partir d'aquestes pàgines podràs coneixer que programes he fet, on visc, la meua vida, el meu curriculum, els meus proyectes, em podràs pedir informació sobre le meus programes, registrar-los, comentar-me les teues idees. Le agraisc haber aplegat fins ací.


Sorprendete amb les novetats! Gracies a la nova secció cridada Wunslov News estaràs informat de tots el programes que van a eixir al llarg del mes, podràs llegir un article on estarà analitzat el programa del mes, aprendras trucs i com optimitzar el teu ordinador i estaràs informat de totes les reunions, parties, fires i otres aconteciments que es produiran molt prompte.

Ara podràs divertir-te jugant als Wunslov WebGames, tambè podràs batre els rècords d'altres jugadors. Ara estic programant un clónic del buscamines, un joc d'ajedrez, el corazones...

Crees que lo saps tot? Crees que lo saps tot? Coneixes les BBS, FidoNet, els smileys, ... En esta nova secció denominada Wunslov Nets podràs coneixer com conectar-te a altres redes, que ventages tenen, quins les forment, que software deuràs utilitzar, ...

Gracies a la secció Wunslov Blackboard podràs trobar treball, vendre o comprar components d'ordinador i alabar o criticar algun fet informàtic sin cap tipus de censura ni manupulació.

Si eres programador i vols anunciar els teus programes gratuitament consulta Wunslov Club, pero si vols ser col·laborador d'aquestes pàgines consulta Colaboradores en Wunslov Club.

Coneixes als meus amics? Si t'agradaria coneixer els meus amics i ver les seues cares no dudes i entra en Wunslov Friens, allí podràs obtindre tota la informació que vols d'ells. Pero si vols navegar pel Ciberespai ves a Wunslov Webs y voràs una selecta llista amb totes les pàgines que et podrien interesar (de InfoVía y de Internet) ordenada per temes.


Webon Vull agraïr els servicis que ofereix el servidor Webon als Cirbernautes de Infovía i Internet i pels constants mijores.


Buscador de Infovía Si vols obtindre informació d'algun tema, d'alguna empressa o simplement vols navegar per InfoVía, utilitza el primer buscador que hi ha per aquesta red: Donde?.


Tu tens la solució, no pirateés Lamentablement de tots els països d'Europa, Espanya es on més se piratean programes, intentem deixar l'última posició del ranking i conseguirem que les empresses baixen el seus precis. I recorda: Tu tens la solució, no pirateés.


Et recomane que et baixes les últimes versions dels mijors navegadors perque així podràs ver mijor les pàgines webs i tindràs més seguritat.

Netscape Navigator        Internet Explorer

El logotip de Wunslov Team que hi ha a la esquina inferior esquerra ha sigut fet per Dalmie.

Esta pàgina web funciona correctament amb Internet Explorer 3.0 i Netscape Navigator 3.0.